Ga naar de inhoud

Psycholoog zonder wachtlijst

Op psychologische hulp zou je idealiter niet lang hoeven te wachten. Internettherapeut biedt daarom online therapie aan met erkend en geregistreerd psychologen zonder wachtlijst. Neem je vandaag contact met ons op, dan plannen we direct een gratis kennismaking met je in.
Psycholoog zonder wachtlijst

Sta jij op een wachtlijst voor een psycholoog?

Al ruim drie jaar kampt de geestelijke gezondheidszorg in Nederland met wachtlijsten. Ruim 75.000 mensen staan inmiddels op een wachtlijst. Een kleine 30.000 van hen wacht zelfs al langer dan de maximaal toegestane wachttijd van 14 weken. Zeker bij complexe geestelijke problematiek kan het lang duren: sommige cliënten wachten al meer dan een jaar op hulp die zij hard nodig hebben. Klikt het vervolgens niet met de psycholoog, dan is overstappen lastig. Wij hanteren geen wachtlijst en zodoende kun je bij ons direct starten met een gratis kennismaking!

Voordelen online therapie

Vanuit je eigen huis

Erkende psychologen

Beveiligd videobellen

Gratis kennismaking

Voordelen psycholoog zonder wachtlijst

De psychologen bij Internettherapeut.nl hanteren geen wachtlijst. Dat biedt veel voordelen:

– Psychische klachten worden direct behandeld, waardoor je je leven sneller weer op kunt pakken. Therapie heeft hierdoor de meeste kans van slagen.

– We koppelen je aan een psycholoog die echt bij je past, niet aan de eerste hulpverlener die beschikbaar is. Van psycholoog wisselen als het niet klikt is ook goed mogelijk.

– Je kunt de wachttijd bij de reguliere GGZ goed met online therapie overbruggen. Zo verergeren je klachten in de tussentijd niet.

Voordelen psycholoog zonder wachtlijst

Zelfs de Rijksoverheid adviseert je met lichte psychische klachten voor online hulp te kiezen. Zeker als het om klachten gaat die niet door zorgverzekeraars worden vergoed, omdat ze niet officieel gediagnosticeerd kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn neerslachtigheid, onzekerheid, problemen met werk of studie, of relatieproblematiek. Je kan hiervoor zonder doorverwijzing direct online aan de bel trekken. Maar uiteraard bieden wij ook hulp bij zwaardere problematiek.

Wacht niet langer en start vandaag nog!

Zonder wachtlijst naar een psycholoog

Te lang wachten met de behandeling van psychische klachten is problematisch. De klachten kunnen in de tussentijd verergeren, waardoor de uiteindelijke behandeling intensiever is en langer duurt dan eigenlijk nodig was geweest. In een zo vroeg mogelijk stadium in therapie gaan is daarom een must. Dat is ook voor jou veel prettiger: zo kan je tenminste vooruit met je leven.

Zonder wachtlijst naar een psycholoog

Veelgestelde vragen over psychotherapie

Al ruim drie jaar kampt de geestelijke gezondheidszorg in Nederland met wachtlijsten. Hierdoor moeten veel mensen veel langer wachten dan de maximaal toegestane 14 weken. Bij Internettherapeut kun je direct bij een online psycholoog terecht, zonder wachtlijst.

De psychologen van Internettherapeut zijn gediplomeerde (gz-)psychologen met verschillende expertises en ervaring met online therapie. Internettherapeut hanteert geen wachtlijst. Neem je vandaag contact met ons op, dan plannen we direct een kennismakingsgesprek met je in!

Online kan je zonder wachtlijst bij een psycholoog terecht. Je kunt hierdoor direct met je klachten aan de slag, waardoor deze niet verergeren en je je leven snel weer op kunt pakken. Online therapie is ook erg geschikt om de wachttijd voor de reguliere ggz te overbruggen.

Kies je eigen therapeut

Professioneel advies van je eigen internet therapeut

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking

Online psycholoog zonder wachtlijst

De psychologen van Internettherapeut zijn gediplomeerde (Gz-)psychologen met verschillende expertises en ervaring met online therapie.